Ron Cueva 1501

3 produse

Cueva este numele uneia dintre cele mai vechi triburi care au avut o casă în Panama. Tribul Cueva a fost descoperit în 1501 când exploratorii și cuceritorii spanioli au debarcat pentru prima dată pe țărmurile panameze. În căutarea aurului și a bogăției, au întâlnit locuitorii tribului Cueva. Povestea este, din păcate, tristă, deoarece tribul Cueva a devenit extinct în 1535 din cauza luptei pentru protejarea patriei lor. Și ultimii membri ai tribului au dispărut în istorie din cauza bolilor aduse de cuceritori.

Seria de rom Ron Cueva este un omagiu adus tribului Cueva curajos și viteaz, care acum s-a întors să "cucerim" lumea cu rom panamez de clasă mondială! Fac acest lucru profitând de climatul optim pentru producția de trestie de zahăr. Nopțile reci și zilele umede, combinate cu un sezon ploios moderat, oferă un sezon de creștere lung și eficient care produce trestie de zahăr de înaltă calitate.

Climatul ajută și la depozitarea romului. Un climat tropical umed și moderat oferă condiții perfecte pentru maturarea unui rom complex de clasă mondială. În plus față de depozitarea completă a romului, Ron Cueva folosește și metoda "Sistema Solera". Deși legislația panameză prevede doar ca romul să fie maturat în butoaie timp de cel puțin doi ani, Ron Cueva 1501 merge mult mai departe în căutarea calității - și își matură romul timp de 8, 12, 18 și până la 25 de ani.

În plus față de aducerea unui omagiu trecutului, Ron Cueva 1501 ajută și astăzi triburile indigene prin mai multe proiecte pentru a-și îmbunătăți viața. Un producător de rom care pune tradiția și istoria pe primul loc, astfel încât să nu uite de unde vin, dar cu accent pe viitor și producția de rom panamez de înaltă calitate.

Ron Cueva 1501 Solera 18 ani 0.7L
0,75 L
Ron Cueva 1501 Solera 25 ani 0.7L
0,75 L
Ron Cueva 1501 Solera 8 ani 0.7L
0,75 L