BĂUTURILE BUNE VIN ÎNSOȚITE DE POVEȘTI GROZAVE. DESCOPERĂ-LE PE CELE ÎN CARE TE REGĂSEȘTI

Despre noi ne dorim să…

• Cultivăm relații trainice cu clienți și furnizori „de soi bun”, care apreciază un produs de calitate și povestea din spatele acestuia.

• Răspândim pasiunea noastră pentru băuturi care sunt o experiență în sine.

• Educăm gustul pentru noutate, tradiție și excelență, într-o comunitate apropiată și activă de cunoscători și pasionați.

CREDEM ÎN

…implicare, loialitate și pasiune. Pentru noi, o degustare este o odisee, ce începe cu mult înaintea primului pahar. Nu lăsăm nimic la întâmplare și pregătim fiecare moment de consum ca pe o întâlnire ce-ți poate schimba părerile, gusturile sau obiceiurile.
Credem în legătura trainică dintre consumator și vinurile sale preferate, legătură ce odată cu trecerea timpului, devine și mai valoroasă.
Credem în poveștile ce merită transmise mai departe. Fiindcă în spatele oricărui vin nobil, sunt secole de muncă asiduă, căutări neîncetate și încercări nenumărate.

SUNTEM

…un grup tânăr de pasionați care știu că ”în vin e adevărul”. Adevărul despre excelență, distincție și tradiție. Și mai știm și că poveștile bune merită transmise mai departe. La un pahar de vin. Sau două. Sau mai multe.