Livrarea

Va puteti bucura de toate produsele de pe magazinul drinkstory.ro in toate localitatile din Romania prin intermediul serviciului de curierat Fan Courier. Taxa de transport standard este de 15 de lei pentru comenzile mai mici de 199 lei. Pentru comenzile mai mari de 199 de lei transportul este GRATUIT indiferent de localitatea de destinatie. Pentru livrari in afara teritoriului national va rugam ne contactati.

Timpul de livrare: 1-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii pentru produsele aflate pe stoc. Timpii de livrare pot suferi modificari in cazuri care tin de transportator sau starea vremii. Obs: Comenzile plasate in zilele nelucratoare (weekend, sarbatori legale) sunt procesate in prima zi imediat lucratoare. De exemplu o comanda plasata sambata este procesata si expediata luni.

Urmarirea coletului: Dupa ce comanda dumneavoastra a fost preluata de curier puteti urmari statusul coletului dumneavoastra introducand numarul AWB aici (http://self-corner.fancourier.ro/awb-tracking.php). Numarul AWB va este comunicat o data cu confirmarea expedierii comenzii. Modificarea sau anularea comenzii Vă oferim posibilitatea de a anula sau modifica o comanda înainte ca aceasta să fie predată către firmele de curierat pentru a fi livrate. Dacă doriți să vă modificați sau anulați comanda, vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp posibil la numarul de telefon 0732755855

Plata

Va punem la dispozitie 3 metode de plata pentru comenzile dumneavoastra.

Ramburs la primirea coletului: Achitati contravaloarea comenzii la curier in momentul primirii coletului.

Plata online cu cardul EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard): Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata in avans prin OP: In cazul in care doriti sa efectuati plata prin OP bifati aceasta optiune, iar in momentul in care apasati butonul de confirmare a comenzii veti primi datele bancare necesare efectuarii transferului.