Magazinul on-line   www.drinkstory.ro  este proprietatea Vinurile Dunării SRL cu sediul social în Bucuresti, Calea Serban Voda 76-78, sector 4, CUI: RO38628534, J40/20858/2017, Cont: RO20BTRLRONCRT0508282401 deschis la Banca Transilvania, sucursala București-Centrul Civic.

Folosirea magazinului online www.drinkstory.ro   implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos definite. Vinurile Dunării SRL - Drinkstory.ro își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită "Termeni și condiții".

Beneficiarului, denumit in continuare utilizator, îi este garantat acesul limitat la site-ul www.drinkstory.ro doar in interes personal pentru persoanele fizice și de afaceri pentru persoanele juridice.

Utilizatorul NU are dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Vinurile Dunării SRL, fără acordul prealabil, în scris, al acesteia.

Dreptul de a crea o legătură web - link - către www.drinkstory.ro este limitat, exclusiv și revocabil, fiind acordat doar atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru www.drinkstory.ro  sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin e-mail a acordului.

1. Dreptul de autor asupra informaţiilor publicate pe site

www.drinkstory.ro  își rezervă dreptul de a schimba şi a actualiza în orice moment conţinutul acestui site, precum şi Termenii şi Condiţiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. Navigarea pe site-ul www.drinkstory.ro   urmată de o comandă, echivalează cu citirea, înţelegerea şi acceptarea termenilor de mai jos de către orice client.

Conţinutul site-ului www.drinkstory.ro  - imagini, texte, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, programe şi alte date sunt integral deținute de Vinurile Dunării SRL, fiind protejat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor Nr. 8/1996,cu modificarile si completariile ulterioare, respectiv de legislatia Româna în vigoare privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Vinurile Dunării S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legii.

Site-ul www.drinkstory.ro  şi logo-ul DrinkStory sunt proprietatea Vinurile Dunării S.R.L.

Orice încălcare a dreptului de autor sesizată pe site poate fi raportată la adresa de email: andrei@drinkstory.ro

Prin intermediul www.drinkstory.ro sunt comercializate produse noi, originale, care vor fi livrate clienților în ambalajul original al producătorului (sticla și cutie-dacă este cazul) împreună cu documente fiscale, conform legislaţiei în vigoare. Vinurile Dunării SRL îşi rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care produsul nu se mai regăseşte în oferta curentă a importatorului sau a producătorului.

Vinurile Dunării S.R.L NU îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.drinkstory.ro, acestea fiind puse la dispoziţia Vinurile Dunării S.R.L de către furnizori/producători. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate pe site.

Vinurile Dunării SRL pune la dispozișia clienților/utilizatorilor, pe site-ul www.drinkstory.ro informații din surse pe care le consideră de încredere, iar în cazul în care una din informații publicate intră sub incidenţa Legii privind dreptul de autor şi drepturile conexe, utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoştinţă,  la adresa de e-mail: andrei@drinkstory.ro. Opiniile exprimate în cuprinsul materialelor publicate în secţiunile blog literar şi recenzii sunt asumate în întregime de autorii respectivelor materiale şi nu implică responsabilitatea solidară a companiei.

2. Informații privitoare la procesul de comandă

Pentru a plasa o comandă, clientul trebuie să furnizeze date legate de adresa de livrare, telefon, adresa de e-mail. Prin finalizarea comenzii clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale şi corecte, în caz contrar ar putea suporta consecinţele acestor erori (comanda poate fi întârziată, transmisă greşit, etc).

Prin finalizarea comenzii, clientul se declară de acord ca un reprezentant drinkstory.ro. să îl contacteze prin orice mijloc disponibil  (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a comenzii. E-mail-ul de confirmare a comenzii este unul doar de confirmare a solicitării de comandă din partea dvs. Procesul de cumpărare nu este încheiat până când nu vom primi acordul de finalizare, în urma căruia vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate.

Dacă aveți probleme legate de o comandă, vă rugăm să luați legătura pe emailurile drinkstory.ro

In termen de 24 de ore (în zilele lucrătoare) vom reveni cu un răspuns solicitării dumneavoastră.

3. Prețuri - Facturare - Plăți

 Preţurile produselor şi serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.drinkstory.ro sunt exprimate în Ron şi conţin T.V.A. (19 %), însă nu includ cheltuielile de livrare. Preţurile produselor pot fi actualizate zilnic, în funcţie de cursul BNR şi de ofertele furnizorilor/producătorilor. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi identic cu cel stabilit de reprezentanţii www.drinkstory.ro în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

Plata produselor comandate pe www.drinkstory.ro se poate face online cu card bancar (EuPlatesc) sau ramburs. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată, dovada plăţii urmând să fie trimisă către Vinurile Dunarii S.R.L la  adresa de e-mail shop@drinkstory.ro. În cazul plăţii în avans, comanda va fi expediată numai după confirmarea încasării în contul Vinurile Dunarii S.R.L. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nefiind efectuată livrarea. www.drinkstory.ro îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde în ţară (România), prin intermediul firmelor de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este de 24 - 72 de ore (în zilele lucrătoare).

Eventualele intarzieri la primirea coletului (dupa predarea acestuia de catre noi) se datoreaza exclusiv firmei de curierat si ne cerem scuze in cazul in care apar astfel de situatii (pe care nu le putem controla in mod direct).

COSTURILE de LIVRARE:

În cazul livrărilor prin Curier este posibil să existe costuri suplimentare ce vor fi suportate de Client. Acesta va fi informat cu privire la modalitățile de livrare disponibile și va putea să aleagă una dintre aceste modalități anterior finalizării Comenzii.

În cazul în care agentul companiei de curierat nu vă găseşte la adresă, acesta este obligat să vă contacteze telefonic, iar în cazul în care nu puteţi fi contactat(ă) coletul se va întoarce în centrul de livrare al firmei de curierat unde va fi păstrat pentru aproximativ 5 zile calendaristice.

Pentru verificarea statusului livrarii pe baza numarului de AWB, vă rugăm accesați site-ul curierului https://eawb.sameday.ro

Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislaţiei române în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea documentelor de livrare că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conforme cu comanda şi cu nevoile acestuia.

5. Garanţia produselor

Produsele comercializate pe site-ul www.drinkstory.ro sunt în perfectă concordanţă cu normele şi cerinţele europene aplicabile inclusiv pe teritoriul României. (cf. legii 449/2003). Vinurile Dunării SRL garantează originalitatea produselor şi provenienţa acestora.

Prin intermediul site-ului www.drinkstory.ro sunt comercializate exclusiv produse originale și/sau a caror proveniență este certificată de furnizor/producători.

6. Politica de Retur

Vinurile Dunării S.R.L garantează pentru calitatea produselor comercializate pe site-ul www.drinkstory.ro prin posibilitatea returului în 14 de zile calendaristice. Clientul poate returna produsele comandate de pe site-ul www.drinkstory.ro fără a invoca un motiv, în termen de 14 de zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor (OUG nr. 34/2014). 

Costurile de transport pentru retur vor fi suportate de către client. Returul produselor se realizează prin firma de curierat cu care au fost expediate. În cazul în care se optează pentru alt serviciu de curierat decât cel agreat, taxa de transport pentru retur va fi suportată tot de către client.

Înainte de returnarea produsului, este obligatorie însințarea telefonică (la numerele afişate pe site), SMS, sau pe e-mail andrei@drinkstory.ro cu privire la intenţia de a returna un produs sau mai multe produse. 

Contravaloarea produselor achitate se restituie în termen de maxim 14 zile de la data la care clientul îşi exercită dreptul de retur. Returnarea banilor se poate face de către Vinurile Dunării S.R.L doar prin virament bancar în contul IBAN transmis de către client.

ATENŢIE - Exceptări de la dreptul de retur!

Potrivit Art.16 din OUG nr.34/2014 a drepturilor consumatorilor NU se acceptă pentru returnare produsele desigilate, desfăcute, produse care prezintă modificări fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgârieturi, şocuri, etc. În funcţie de starea produsului returnat, se va decide dacă rambursarea poate fi acceptată. Potrivit art.14 din OUG nr.34/2014 clientul poate fi responsabil pentru diminuarea valorii produselor, astfel încât suma restituită clientului poate fi cu până la 15 % mai mică decât cea plătită de acesta, dacă produsul a suferit modificări legate de caracteristici sau de funcţionalitate pe perioada deţinerii acestuia de către client.

7. Comentariile utilizatorilor

www.drinkstory.ro îşi rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conţinut ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care tulbură în vreun un fel viaţa privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conţin virusi, texte reprezentând e-mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

www.drinkstory.ro nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeaşi limitare a responsabilităţii ca şi restul conţinutului de pe site, conform articolelor din acest document. În cazul trimiterii unor informaţii, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societăţii Vinurile Dunării SRL dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum şi dreptul de a distribui mai departe aceste date în interesul explicit sau implicit de marketing al companiei.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcţionare

Site-ul www.drinkstory.ro este găzduit de serverele unei terţe firme. www.drinkstory.ro nu va putea fi făcut  responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. Vinurile Dunării SRL nu va putea fi făcut răspunzator  pentru erorile de interfață apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului. Vinurile Dunării.R.L nu garantează că site-ul www.drinkstory.ro, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător, că nu conţine erori, omisiuni. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, www.drinkstory.ro fiind liber de  orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site.

 

9. Abonarea şi dezabonarea la newsletter

Abonarea şi dezabonarea la newsletterul site-ului www.drinkstory.ro este gratuită şi voluntară și nu condiționează accesarea sau utilizarea website-ului. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi oricând vă puteţi dezabona urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă legea Comerţului Electronic în ceea ce priveşte comunicarea comercială aşa cum este ea stipulată de legislaţia română şi internaţională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleaşi condiţii de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conţinutului ca și în cazul folosirii site-ului, în condiţiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidenţialitate este descrisă pe larg în secţiunea următoare.

Retransmiterea newsletterului www.drinkstory.ro se va realiza doar pe propria răspundere a abonatului, fără a putea fi trasă Compania la răspundere pentru acțiunile abonaților săi. Retransmiterea nu poate fi realizată cu scopul defăimării sau aducerii atingerii în niciun fel a imaginii www.drinkstory.ro ori a produselor comercializate de acesta.Persoanele care au primit de la abonaţii newsletter-ului www.drinkstory.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonaţi despre prevederile prezentului articol. În acest context, Vinurile Dunării S.R.L nu poate fi făcută răspunzătoare sub nicio formă de acţiunile abonaţilor săi. De asemenea www.drinkstory.ro îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

10. Dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe www.drinkstory.ro şi care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile de la data sesizării, de către utilizator/client, la adresa contact@drinkstory.ro.

În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată din București sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părţi. Fiind de acord cu Termeni şi Condiţiile de Utilizare, stipulate în prezentul document, clientul își asumă in totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului www.drinkstory.ro.

Ultima actualizare la data de 05.04.2020: Vinurile Dunării S.R.L – www.drinkstory.ro