Comenzi & info: 0769 527 323
Jagermeister Miniatura 0.04L
-
260182
- STOC EPUIZAT: Brasov, Str. Plevnei Nr. 12
- STOC EPUIZAT: Bucuresti, Blvd. Banu Manta Nr. 18
- STOC EPUIZAT: Timisoara, Str. Paul Chinezu Nr. 6
Ai nevoie de ajutor?
0769 527 323Tara: Germania
Tip: Lichior
Cantitate: 0,04L
Alcool: 35%
Lichiorul din plante Jägermeister pleaca de la principiul ca fiecare capodopera germana contine in parti egale precizie si inspiratie. Indraznet, dar echilibrat, Jägermeister nu este diferit. Aducand laolata 56 de plante botanice, Jägermeister rece ca gheata a fost intotdeauna imbratisat de cei care duc originalitatea la următorul nivel. Pentru un plus de inspiratie, plantele botanice secrete din Jägermeister se amesteca perfect cu berea de ghimbir pentru a face un Jägermeister Mule.
Jägermeister a fost creat în Wolfenbüttel, Germania, de Curt Mast. Desi vremurile s-au schimbat, reteta nu s-a schimbat.
56 de ingrediente stau la baza acestei bauturi, fiecare fiind esentiala. Ierburile, florile, radacinile si fructele de cea mai buna calitate de pe tot globul sunt macerate in 4 loturi distincte, apoi combinate pentru a obtine varianta finala. Lista completa de ingrediente este un secret bine pazit dar toate stau la baza profilului aromatic care poate fi evidentiat in cele 5 gusturi predominante: dulce, amar, fructat, picant si aromat.
Fiecare picatura de Jägermeister provine dintr-unul dintre cele 445 de butoaie de stejar care se regasesc sub fabrica din Germania. In intunericul pivnitelor, plantele sunt lasate sa se macereze si sa se maturizeze pana la un an.
Jagermeister se serveste cel mai bine sub forma de shot inghetat la -18 grade.
- Serviciu clienti dedicat: 0769527323/0748949933
- Timpul de livrare 1 – 4 zile
- Retur simplificat in 14 de zile
- Produse de calitate 100% originale
- Peste 400 de branduri
- Metode de livrare
- Sameday
- Cargus
- EasyBox
- Modalitati de plata
- Plata ramburs (la livrare) - 5,99 lei
- Plata online - 0 lei
Alti clienti au vizualizat si...
Edinburgh Gin Rhubarb & Ginger Liqueur este produs prin macerarea rubarbei alaturi de ghimbir timp de o luna in clasicul gin Edinburgh.
Rezultatul este un lichior in care se regaseste echilibrul perfect intre dulceata si asprime. Condimentele calde si notele citrice confera acestui lichior de rubarba si ghimbir un miros vivace si dulceag. Nasul este dominat de o aroma dulce si puternic parfumata de rubarba in timp ce gustul dulce si echilibrat este dominat de note de citrice. Finish-ul este plin de note dulci-condimentate de ghimbir.
Edinburgh Gin Rhubarb & Ginger Liqueur este ideal ca baza pentru cocktail sau in combinatie cu apa tonica.